zondag 18 augustus 2013

De eerste keer!

Je leest het goed, de eerste keer! De eerste keer dat ik een blogpost schrijf vanuit mijn luie zetel (de Poäng van Ikea, welke anders) in mijn nieuwe woning want, jawel, ik ben verhuisd.

Omwille van omstandigheden (een ongeval met de auto met bijbehorende miserie en dan de verhuis) is het een tijdje geleden dat ik nog kon bloggen, maar nu gaan we helemaal opnieuw van start! Met nieuwe (patroon)boeken, nieuwe ideetjes, oude en nieuwe stofjes en in een nieuwe omgeving. Die omgeving is ondertussen volledig naar mijn zin, en omdat de eerste blogpost in een nieuwe woning toch wel heel leuk is, geef ik jullie een beetje inkijk in die nieuwe woning.

Allereerst, de living!

Zithoek
Of toch alvast een stukje ervan. Dit gedeelte is mijn zithoekje. Leve ikea! En mijn allerliefste vriendin Chloé die nog een superfijn zeteltje had staan en er niks mee deed! Mijn living is wel iets groter dan dat, tegenover mijn zithoekje staat namelijk mijn bureau, met daarnaast stofjes en boeken over stofjes en boeken over jurkjes en rokjes en alles wat ik nog meer nodig heb. Dat ziet er ongeveer zo uit:
Creahoek
En als je goed kijkt, zie je nergens een TV staan. Heel goed gezien, want dat heb ik namelijk niet. Ik heb wel dit: 
Muziekkastje
En daar heb ik eigenlijk wel genoeg mee. Het enige moment waarop ik televisie lichtjes mis, is tijdens het strijken. Daar bestaan blijkbaar ook wel oplossingen voor, bij mij in de vorm van de serie Mad Men op mijn laptop. Lovely!

Een mens kan trouwens niet zonder eten (en dat doe ik trouwens ook te graag) en dat dat wordt hier gedaan:
Eethoek

Lekker simpel. En het staat naast de boekenkast, ook zeer praktisch aangezien ik alleen woon en dan toch wel eens graag iets lees tijdens het eten!
Boekenkast bij de eethoek/bureau
Dat eten moet ook ergens klaargemaakt worden en dat is in de kamer die mijn hart gestolen heeft de eerste keer dat ik het zag, de keuken:
De (roze!) Keuken
Prachtig, toch?

Vanuit de keuken kom je terecht in de badkamer. Niet zoveel speciaal, al ben ik er wel heel blij mee want het ding heeft een bad!
Badkamer
In de badkamer is ook een toilet, achter een deur. Maar dat is gewoon een toilet. Niet echt noemenswaardig (of fotowaardig).

Tot slot wordt er toch ook nog geslapen en zoals de meeste mensen doe ik dat in de slaapkamer:
Bed!
En, oh ja, al mijn kleren en schoenen zijn hier ook:
De Collectie
Evenals de handtassen!
Sjakossen
Zo, dan zijn we rond! Of nee, er is nog een buitenterrasje. And I love it:
Terrasje
Nu zijn we helemaal rond! Tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten