dinsdag 4 juni 2013

Zomer (en nu echt)!

Eindelijk! Zon! Op een zondag dan nog! En een zondag met leuke dingen gepland! Op de agenda: een dagje weg met een paar klasgenootjes uit mijn ergo-periode. Starten met het blotevoetenpad in Zutendaal, daarna een namiddagje shoppen in Maastricht en tot slot tapas.

Dat alles vroeg natuurlijk om een gepaste outfit. Makkelijke ballerina's, een short en een topje om die eerste zonnestralen ten volle te benutten en een truitje (de wind maakte het soms toch wat fris, vooral in de schaduwstukjes van het blotevoetenpad). Klein probleempje: ik heb geen korte shorts meer. Dan maar het leuke pakje dat ik kocht bij Beau'Delicious! Een superleuke webshop waarbij je de kleding ook kan afhalen bij de eigenares (die trouwens heel erg vriendelijk en behulpzaam is).
De outfit zag er zo uit (niet letten op mijn verwaaide zelf, werd op het einde van de dag genomen):

Het blotevoetenpad was trouwens wel de moeite! Je krijgt er wel vuile voeten van:

maar ook een prachtig uitzicht erbij:

Het shoppen was een meevaller, ik heb eens geen schoenen gekocht (kleine overwinning op mezelf) en ook geen kleren. Wel het 'Handboek kleding maken' en een boek over de 'Fabulous Fifties'. Daarnaast nog een mooie haarspeld, een bloem en een sjaaltje met luipaardprint bij Bijou Brigitte. Zalig!

Tot slot: de tapas waren lekker. Heel lekker. Kijk maar:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten