zondag 5 mei 2013

(trouw)feestkleed

Om even duidelijk te stellen: ik ben niet getrouwd. Chloé en Stijn wel, en via deze weg nog eens een dikke proficiat en een dankuwel voor het fantastische feest! De bruid zag er prachtig uit, het eten was lekker en de cava nog beter.
Voor dat feest was natuurlijk ook een leuke outfit nodig, en over die outfit hebben jullie een tijdje geleden al iets kunnen lezen. Ten eerste toen ik een sneak peek liet zien van het fantastische stofje van Vermiljoenshop en daarna toen er vanalles mis ging...

Er was een plan A, maar plan A werd niks. Gelukkig was er een plan B dat wel lukte, al werd plan B uiteindelijk ook een plan C. Plan B was iets met bindlintjes, maar dat vond ik toch niet zo geslaagd. De lintjes werden uiteindelijk vastgezet aan het achterpand en het achterpand werd afgewerkt met een schattige uitsnijding. Dat zag er zo uit:

De voorkant was een beetje gelijkaardig aan het vorige Cambiekleedje dat ik gemaakt heb, zo dus:

Het kleedje was trouwens niet het enige nieuwe! Stefanie heeft me voorzien van gloednieuwe gelnagels, nooit gedacht dat ik dat ooit zou doen! Maar ze zien er leuk uit, benieuwd hoe lang ze het gaan volhouden met mijn job:

Vanaf nu trouwens ook weer meer leuk nieuws! Volgende items: stofjes uit Portugal, een cirkelrok met vichy-ruitjes en het eerste kleedje dat ik ooit maakte. Spannend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten