zondag 14 april 2013

De Bon

Ik was jarig, eventjes geleden. En op het feestje kreeg ik van 4 lieve vriendjes (om exact te zijn, 3 lieve vriendjes en 1 lief vriendinnetje) een bon voor de Living Lounge in Leuven. Ik was daar ooit met de vriendin (zijnde Lies, van wie ik al meerdere geweldige kadootjes kreeg) gepasseerd en die heeft toen heel goed onthouden dat ik dat winkeltje superleuk vind.

Eindelijk terug een auto (het smurfje is officieel total loss verklaard, maar dankzij een fantastische neef kan ik me wel weer verplaatsen), een iets latere afspraak in Mechelen waar ik nu niet met de trein naartoe moest en bijgevolg nog een uurtje tijd om iets te doen. Living Lounge dus!

Eerste indruk: wowie, een vol winkeltje. Met allemaal geweldig leuke spulletjes welteverstaan. Heel veel interieur- en prullendingetjes waar ik gek van ben, maar aangezien ik nog geen eigen huisje heb vind ik dat momenteel jammer om te kopen. Zo'n leuke dingen horen getoond te worden, niet verstopt in een kast. Wat er nog te vinden was: kleren en handtassen. Een handtas had ik pas nog gekocht, dus daar had ik niet echt nood aan. De leuke kleren daarentegen! Een meisje kan nooit genoeg jurkjes hebben, vooral niet als het gaat om een kleedje met korting. Of bijna gratis zelfs.

Eentje was een blikvanger, een kleedje van Collectif Clothing met een sweetheart neklijn, pofmouwtjes en een net-niet-cirkelrok. In marineblauw met roze poedels, witte eiffeltorens, witte theepotjes en theekopjes met rozen op en roze knoopjes. Ik hoor het u al denken: excuseer? Wel, in het echt ziet dat er zo uit:

Valt best nog wel mee, vind ik persoonlijk.

Alleen jammer dat de pasvorm van de kleedjes van Collectif Clothing soms wat tegenvalt. Geen probleem, dan halen we de trukendoos maar boven.

  • Probleem 1: de mouwen zijn te smal. Dat euvel heb ik bij het luipaardprintkleedje van een tijdje geleden ook moeten verhelpen, dus dat was snel gedaan. Met een tornhaakje door de naden, alles mooi omnaaien (met de hand, geen zin om de naaimachine te installeren) en klaar.

  • Probleem 2: ik ben klein. Met als gevolg dat de schouders van een kleedje al snel 'te hoog' komen (ze zweven zo'n beetje boven mijn eigenlijk schouders en het stukje boven mijn sleutelbeen), en de achterkant durft al eens openstaan. Dat kon opgelost worden door 2 nepen te nemen achteraan. Ziet er nog wel leuk uit ook!

  • Probleem 3: de decollet√© stond een beetje open. Snel een beetje vastzetten en klaar!
Nu ziet het kleedje er zo uit (met mezelf erin):

En ik heb er al een hele hoop complimentjes over gekregen, en terecht want ik ben er blij mee! Goed gedaan vriendjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten