zondag 17 februari 2013

Logo enzo!

Het is weer eventjes stil geweest op mijn blog, maar daar is een goede reden voor: ik heb een hoop werk met dat zelfstandigen-gedoe! En met een hoop andere dingen ook trouwens.

Werkje 1: de retouches van Rachie! Daar heb ik meteen een hele zak vol van meegekregen en die zijn op een weekje tijd afgewerkt.
Werkje 2: een vintage matrozenvestje van de vriend van de verkoopster van Rachie voorzien van knoopjes. Heeft hij ooit op de kop getikt tijdens een vintage verkoop, maar er stond geen sluiting aan. Geen rits, geen knoopjes, geen haakjes, niks! Toeval wil dat ik hier nog een paar prachtknoopjes met ankers erop had liggen, die werden daar handig voor gebruikt.
Werkje 3: broeken van de papa. Nog op het to-do-lijstje, maar die waren niet dringend.
Werkje 4: een kleedje van een vriendin. We gaan volgende week naar Radio Modern in Turnhout en ze heeft een prachtig kleedje gekocht, maar het was net iets te ruim in de taille. Dat wordt wel verholpen! Deadline: volgende zaterdag.
Werkje 5: een broek inkorten voor een collega. Tegen vrijdag. Moet lukken.
Werkje 6: een broek herstellen voor een andere collega. Tegen ergens komende week. Moet ook lukken.
Werkje 7: eigen kleedjes inkorten. 2 prachtige kleedjes, maar net een tikje te lang (dat komt ervan als je maar 1m60 groot bent, alles is te lang. Massa's te lang).
Werkje 8: boekhouding! En die is gedaan!
Werkje 9: ontwerp eens een logo. Heb ik gedaan, hier is het!
Laat maar weten wat jullie ervan vinden!

Oh trouwens, werkje 10 was het maken van een minicollectie leuke minidingetjes, die komen er binnenkort aan!

1 opmerking: