maandag 21 januari 2013

Rachie = gevaarlijk!

Wonderland, alleen al het woord spreekt tot de verbeelding. Dat is ook wat Rachel dacht, en ze maakte er maar meteen haar eigen Wonderland van! Rachie in Wonderland is een magische plek in het hartje van Herentals. Ik was er al eens geweest, maar was toen zo overdonderd door al die prachtige dingetjes dat ik gewoon niks kon kopen, ik wilde namelijk alles. Ik moest en zou nog eens teruggaan als ik veel tijd had. 

Laat het nu toevallig nog solden zijn. En laat ik nu bij toeval ook nog 2 uur tijd vrij hebben gehad op een zaterdagnamiddag. Niet geheel toevallig ben ik dus bij Rachie binnen gesukkeld en heb ik vervolgens 45 minuten lang een pashokje bezet gehouden. Mét succes deze keer! Alle soldeitems in mijn maat (en dat waren er véééééél) werden mee in het pashokje gezeuld en grondig doorgepast. 
Mét gepaste muziek op de achtergrond, lang leve Johnny Cash!

Na grondig passen, combineren, nog eens passen en goedkeuren waren dit dé koopjes:

Een schattig bloesje, een beetje cowgirly. Er was ook een truitje van!

En natuurlijk kon ik het niet laten dat ook te kopen...

De achterkant is trouwens al even geweldig als de voorkant!

Nog een toppertje: mijn broekje. Al een eeuwigheid over aan't twijfel om het op Topvintage (één van mijn favoriete online shops) te bestellen, maar een broek bestel ik niet zo graag online. En laat Rachel nu zo eentje in mijn maat liggen hebben! Wel ja, nu niet meer dus, want het hangt ondertussen in mijn kleerkast.

En nummertje 4 was een complete verrassing. Zelfs voor mezelf! Ik vind panterprint wel leuk, maar had nooit gedacht dat ik er een volledig stuk uit zou kopen. Het broekje tot daaraantoe, nog wel een schattig detail, maar een heel ding? No way. Ja, wel dus. Al gedragen en goedgekeurd, maar wegens een absolute slaapkop (foto's om 2.00u 's nachts na een avondje uit zijn niet het allerbeste plan), moeten we het hierbij ook stellen met een foto aan de kapstok. Deftige foto's volgen nog!

Oh, van het truitje is er wel een deftige foto. Met een goodhairday zelfs!

Klinkt allemaal leuk hé? Ja, vond ik ook. Maar toch is Rachie's wondere wereld gevaarlijk. Waarom? Omdat die 4 stuks enkel uit de soldencollectie komen. Uit de kasten met de spiksplinternieuwe collectie ben ik wijselijk uitgebleven. Want daar zit het gevaar, in de kasten van Rachie! 

En Rachie zelf? Die is fantastisch. Punt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten